Juridisk hjälp

Processen med att få rätt beslut om assistans upplevs ofta komplicerad och svår. Därför står vi redo att hjälpa dig med uppföljningar, omprövningar, överklaganden och ansökningar om assistans.

Våra jurister hjälper till att tolka olika regler, driva processer mot Försäkringskassan och kommunen, bistå vid omprövningar och ansökningar samt överklaga beslut till domstol. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp!

2021-11-30

Allt fler tvingas ta hjälp av jurister för att få assistans beviljad - intervju i SVT

Ett fall som vi har drivit har nu uppmärksammats av SVT. Vi på Team Juridik har under flera år hjälpt en pojke och hans familj för att han ska få assistans i den omfattning som han har rätt till. Det har krävts många domstolsprocesser och tagit flera år för att pojken äntligen skulle få ett beslut som tillgodoser hans hjälpbehov. Det är tyvärr inte ovanligt att det krävs långa domstolsprocesser för att få rätt. 

Vad behöver du hjälp med?
2021-11-15

Vad behöver du hjälp med?

Vi har hjälpt människor i över tjugo år till en bättre vardag. Tillsammans med dig kan vi skapa ett team runt just dina behov. För att lära känna oss och våra verksamheter så titta gärna in www.hejolivia.se där du får träffa kunder och medarbetare och vad de gör i vardagen.

Kreativ Paus - Juryns val 2021
2021-09-01

Kreativ Paus - Juryns val 2021

Årets omgång av Team Olivias initiativ Kreativ Paus resulterade i 2236 inskickade verk och juryn har nu valt ut 50 bidrag som de tycker är mest intressanta, säregna och spännande.

Här kan du se juryns urval 2021: www.kreativpaus.com/juryns-urval-2021.

Dessa kommer att ställas ut på Liljevalchs konsthall i Stockholm.